Hjertesmykker er alltid moderne

Smykkekunst

Det kommer hele tiden nye farger og former på smykkene, og de følger trendene på samme måte som klesmoten. Men det er likevel noen smykker som er klassiske og aldri går av moten. Perler og edelsteiner er alltid moderne på grunn av verdien sin, men mange eldre smykker kan likevel føles gammelmodige og tunge. En ting som derimot aldri går av moten, er smykker formet som hjerter.

Kjærlighetssymbol

Hjertesmykker kan symbolisere så mangt. De kan vise kjærlighet og vennskap, og bringe fram varme tanker om den som ga deg smykket. Eller kanskje du kjøpte smykket til deg selv, for å minne deg om noe fint. Hjertefasongen holder seg i hvert fall i motebildet, så hvis du har et hjertesmykke, kan du bruke det i mange år. Det er litt som et mykt og varmt teppe, men der teppet varmer føttene dine, varmer smykket hjertet. Men både kvalitetstepper og kvalitetssmykker har en verdi utover selve den økonomiske verdien.

Klassisk men variert

Selv om hjerteformede smykker har eksistert i lang tid, har de endret seg litt med årene. Nå er smykkene ofte små og lette, mens de tidligere kunne være store og tunge. Hjerteformede medaljonger var en gang veldig populært, gjerne med et bilde av en kjær person, eller kanskje med en liten hårlokk inni medaljongen. Selve hjerteformen er også litt friere i mange av dagens smykker. Det er for eksempel ikke alltid hjertesmykkene er symmetriske.

Hjertesmykker er en perfekt gave

Det finnes hjerteformede anheng, armbånd og ringer med hjerter og øredobber med hjerter, og de kommer i mange størrelser og varianter. Hjertesmykker kan være veldig enkle i utformingen, eller de kan være dekorert med mønstre, inngraveringer eller edelsteiner. De er fantastiske gaver. Hva med et lite hjertesmykke til datteren eller niesen din? Eller et smykke til mor, med barnas navn inngravert? Barn liker forresten også smykker der deres egne navn er inngravert. Hjertesmykker er perfekte som dåpsgaver, venninnegaver, fødselsdagsgaver og julegaver gjennom hele livet. Du finner både billige og kostbare hjertesmykker, så de passer for enhver lommebok, alt etter hva som skal feires. Både småjenter og oldemødre elsker hjertesmykker, spesielt når gaven kommer fra hjertet til en som bryr seg om dem. Ettersom hjertesmykker er så klassiske og tidløse, kan du være sikker på at mottakeren kommer til å bruke smykket og ha glede av det i mange år framover.