Fire måte å oppbevare smykker på

Smykkekunst

Hvis du elsker å bruke og samle på smykker kan det fort bli mange å holde styr på. Ønsker du å ha kontroll på hvor dine favoritt smykker befinner seg før en kveld ut i byen er det derfor nødvendig å ha en form for et oppbevaringssystem. I denne artikkelen skal vi gi deg fire morsomme og smarte måter å holde både de billigere og dyre smykkene dine organisert på.

1. Bruk smykkeskrin eller bokser

For små smykker, øredobber og ringer er et smykkeskrin den perfekte oppbevaringsplassen. Smykkeskrin er gjerne delt i flere mindre rom, slik at det er mulig å organisere til og med de minste smykkene. De er også ofte dekorerte og fine, og passer derfor perfekt på nattbordet. Smykkeskrin er altså en av de enkleste måtene å oppbevare smykker på. Har man et stort antall smykker er det derimot lurt å investere i et større smykkeskrin med mer volum. De kan koste en del, så bokser for eksempel er et budsjettvennlig alternativ.

2. Lag en plass for smykkene dine

Alle kvinner og menn som er investert i smykker og samler eller ser det på som en hobby burde ha en dedikert plass i huset kun for smykkene sine. Dette kan være på den ene siden av soverommet, hvor du har mye plass for oppbevaring. Kanskje ser du på denne plassen som en alter, og ønsker å pynte det opp. Et tips er blant annet å henge bilder med elegante rammer eller et stort speil på veggen.

3. Heng smykkene på stativer

Ønsker du å vise fram noen av smykkene dine, er stativer den beste løsningen. For det første, det kan raskt bli slitsomt å alltid gå gjennom skuffer og skap for å finne noe du bruker daglig. Hvorfor gå gjennom et smykkeskrin hver dag om du bruker de samme øredobbene til jobb hver dag? For det andre, å ha de utspilt på et stativ vil gjøre det lettere å velge mellom ulike smykker. Dette passer de som er mer interessert i å prøve nye fargekombinasjoner og motiver gjennom smykkene sine.

4. Sorter i skuffer

Kommoder og skuffer passer smykkeentusiaster som foretrekker å være ryddig og sortert fremfor alt. Har man flere skuffer er svært enkelt å organisere dem etter farge eller type smykke. Denne måten å sortere på passer også de som ikke ønsker å vise fram smykkene sine like mye.