Hva trenger du for å lage ditt helt eget armbånd?

Smykkekunst

DIY, eller gjør-det-selv-prosjekter blir stadig vekk mer populære. Folk begynner omsider å oppdage hvor enkelt det faktisk kan være å gjøre ting på egenhånd. Armbånd er intet unntak, for selv om det kan virke som et stort prosjekt, trenger du faktisk ikke mye utstyr for å lage ditt helt eget armbånd.

Selve armbåndet

Først å fremst trenger du utstyret for å lage armbåndet i seg selv, slik at det kan festes rundt håndleddet ditt. Til dette trenger du en armbåndslenke, og her er det mange ulike typer, så det er bare å velge og vrake. Armbåndslenker kommer ofte uten selve låsen, så denne må du også skaffe, ellers blir det vanskelig å feste armbåndet. Her finnes det også variasjoner som passer til de ulike armbåndslenkene, så sørg for å sjekke opp at lenken og låsen passer sammen. Ut ifra hva slags type du velger vil du muligens måtte klemme på plass låsen, så en liten tang kommer godt med.

Design

Så kommer selve moroa, nettopp hvordan armbåndet skal se ut. Til dette trenger du perler av noe slag, hva slags perler er opp til deg. Det er bare kreativiteten som setter grenser for hvordan du kan designe det. Vil du ha glassperler eller treperler? Små eller store? Blå eller røde? Det er utrolig mange valg å ta, så her kan du virkelig more deg. Finn akkurat de perlene som passer deg, og du vil ende opp med et helt unikt armbånd med masse personlighet. Når du er ferdig er det bare å sjekke det ut i et flott rundt speil, så ser du fort hvor fantastisk du ser ut.

Det er egentlig ikke så mye utstyr som skal til for å lage et armbånd selv. I tillegg får man vise masse personlighet og ha det gøy. Så sett i gang og lag ditt eget armbånd, vi gleder oss til resultatet.