Jenny Skavlans nye smykkekolleksjon

Smykkekunst

Jenny Skavlan som etter å ha studert på Kunstskole i København kom hjem igjen til Norge og lagde en bok basert på den økende miljøvennlige trenden om redesign, hvor man handler brukt og syr om klær, er nå også blitt smykkedesigner her i landet.

Som hun forteller så produserer hun ikke bare små mennesker om dagen, hun kom også nettopp ut med sin egen smykkekolleksjon og har nylig spilt inn de første episodene til den nye komiserien “Nesten Voksen” som kommer på NRK i vinter. Denne smykkekolleksjonen produserer hun sammen med David-Andersen. Sommerkolleksjonen hennes er klassisk og feminin med materialet gull som en gjenganger,gull passer til alt og særlig flatterende er gull sammen med brun og lekker sommerhud. Denne kolleksjonen er den andre smykkekolleksjonen for Jenny Skavlan og er både mer elegant, renere og mer organisk i formene og rimeligere enn den aller første kolleksjonen som hun kom ut med ifjor.

Kuler og runde former har hun en lidenskap for så disse formene måtte være med i sommerkolleksjonen hennes. Siden denne kolleksjonen er rimeligere så kan man heller bruke mesteparten av pengene sine på engangsgriller, is og utenlandsferie mens man fortsatt smykker og pynter seg litt likevel. Alle smykkene er i en varm gulltone med sølv i bunnen og med detaljer av lekker hvit opal som skinner deilig i en pastell og lyserosa tone. Dette blir så flott til sommerbrun hud. Jenny gir vekk tre av disse egen-designede smykkene sine til en av dem som går inn på hjemmesiden hennes for å sende henne en koselig kommentar der inne. Så om du ønsker et av disse lekre smykkene så er det om å gjøre å være rask på labben og gå inn på nettsiden hennes.