Klær, stress og glansbilder!

Smykkekunst

Livet har skuffelser og gleder. Inspirasjon og motivasjon kommer på forskjellige måter. Noen er uventet, mens andre treffer hjertet med en gang. Sånn er det med disse klærne. Du trodde kanskje ikke at treningstøy og klær for en aktiv livsstil var en ting. Aim’n har bevist at dette er virkelig ting.

Die-Cuts og klesmoter

Hektiske dager krever sitt, Det er her glansbilder, Die-Cut, kommer inn. Glansbilder har funnets lenge og aldri mistet popularitet. Glans er unike og henter frem gamle minner. Hverdagen er hektisk for alle. men komfortable klær føles godt på kroppen, og hjelper med stresset. Det er kvinnelige preg på klærne fra aimn.no og de passer godt uansett høyde og fasong. Selv om glans er noe fjernt fra klær, er det en hobby som har titusener av tilhengere. På engelsk er de kalt Die-Cut og det er brukt i scrapbooks, Glansbøker og andre papir og kortprodukter.

Millionindustri

I USA er dette gigantisk med utrolig popularitet. Som med Aim’n er et godt utvalg, kvalitet og priser viktig. Det er mange måter å finne sinnsro på etter fart hele dagen. Noen kommer hjem til bok, mens andre tar seg en strekk på soafen. For grunnleggerne av Aim’n er det viktig at brukerne av klærne føler selvtillit og trygghet i dem. Med god utforming og fasong føler du deg vakker og fantastisk når du bruker tøyet. Lykke er noe som får ansiktet til å skinne. Det er viktig med balanse og ro i livet uansett hvordan du finner den.

Klær som gjør jobben

Indre glød henger sammen med hvordan vi føler oss. Hva slags klær skal jeg ta på? Hvordan føles antrekket? Er det komfortabelt for en lang arbeidsdag? Glans, før og nå, har populære mote motiver. Kvinner i ulike stilarters antrekk som inspirerte dem. Ta på Aim’n klær og føl hvor komfortabelt det er. Legg merke til flott kvalitet, og hvor deilig klærne føles mot kroppen. For Die-Cut industrien er klær alltid populært motiv, og brukes flittig i Glansbøker, og på egenlagde kort. Aim’n har flott treningstøy i farger som gjør deg lykkelig og fornøyd.

Sats alt og nå målet!

Enten du er ivrig Die-Cut bruker eller elsker å være aktiv, her er klærne du trenger. Myke stoff og gode priser. Oppdaterte og glade klær som gir deg topp utseende. Tegnerne av de første glansbildene satte mål og satset stort. 50 år senere er tegningene deres ansett som kunst og verdifulle glans og Die-Cuts.